Få et hurtig lån på 4 hverdage

Har du brug for penge her og nu, så kan du låne op til 300.000 kr. her på Pengeautomaten.dk. Du skal ikke stille nogen sikkerhed, og du kan bruge pengene, som det passer dig:

Få et hurtig lån – ansøg nu!

 

Lån penge hurtigt og uden besvær

Vi sætter en ære i at tilbyde hurtig lån, som ikke kræver en masse besvær at ansøge om. Ansøgningsprocessen tager ikke mere end et kvarter, når du søger her på siden, og det tager os kun få minutter at gennemgå dine oplysninger og vurdere, om du uden problemer kan blive godkendt til et hurtig lån.

Når du først er godkendt, tager det ikke mere end 4 hverdage, før dit hurtig lån er konverteret til kontanter på din konto, som du frit kan bruge uden vores indblanding.

Et hurtig lån fra en bank du kan stole på

Pengeautomaten.dk er en del af Ikano Bank, der er en filial af Ikano Bank AB (publ), Sverige. Ikano Bank har 100 medarbejdere i Danmark, og har eksisteret som selskab siden 1978. Vi er en del af Ikano Gruppen med over 3.000 medarbejdere i alt.

Ansøg om dit hurtig lån i dag

 

Se hvad dit hurtig lån kommer til at koste

For at give dig så gennemsigtige priser som muligt, kan du lave en beregning på dit hurtig lån i låneberegneren til højre. Så kan du med det samme se rente, månedlig ydelse og ÅOP til det beløb du gerne vil låne. Du kan også justere, hvor hurtigt du vil afbetale dit hurtig lån.

Praktiske informationer om kviklån

Vil du vide mere om vores priser og renter, kan du downloade denne PDF og få overblik over lånemuligheder her og nu. Du kan også få mere at vide under vores lånebetingelser her.

Kan du svare ja til følgende, så kan du ansøge om et lån hos pengeautomaten.dk.

  • Jeg er ikke registreret i RKI
  • Jeg har fast arbejde / efterløn / pension
  • Husstandsindkomst minimum 225.000 kr.
  • Bor i Danmark / Grønland / Færøerne

Låneberegner

Lånebeløb: 40.000 kr. - Løbetid: 5 år - Ydelse 995 kr./md. - Variabel debitorrente 15,9 % - ÅOP 18,4% - Stiftelsesomkostninger 1.275 kr.  - Samlede kreditomkostninger 19.621 kr. - Samlet beløb til betaling 59.621 kr. - Forudsætter betaling via BS. Administrationsgebyr 15 kr. /md. - Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Om Pengeautomaten